SING KERI COKOT BOYO

      No Comments on SING KERI COKOT BOYO

 

Sing Keri Cokot Boyo

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Ngertenono Siro Kabeh
Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi
Nderek Tuntunane Nabi
2x

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridhone Gusti
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Weruho Siro Kabeh
Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi
Minal Mahdi Ilallahdi
2x

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Gatekno Siro Kabeh
Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan Poro Wali
Iku Nglanggengake Ngaji
2x

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insane..
Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri di Cokot Boyo
2x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *